« Blue Sunday»

Gepubliceerd op 15-01-2017

Morgen is het Blue Monday maar vandaag nog Blue Sunday

Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall is het morgen de meest deprimerende dag van het jaar. Of het wetenschappelijk klopt kan ik niet beoordelen. Ik meng me liever ook niet in deze discussie. Maar ik vind het wel een mooi moment om op de dag die daaraan vooraf gaat, door ons omgedoopt tot BLUE SUNDAY, jouw een hele belangrijke vraag voor te leggen.

Ken jij iemand die een depressie heeft gehad? Of ken je iemand die daar momenteel of misschien zelfs terugkerend mee worstelt? Maak vandaag dan eens een betekenisvol gebaar en doe minstens 2 van de onderstaande dingen.

-deel dit bericht, zodat we zoveel mogelijk mensen bij dit onderwerp stil laten staan vandaag en morgen;

-meld je aan voor onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte over de activiteiten bij 2FIT4

-doneer € 10,-- of meer op NL53RABO0303948698 o.v.v. Blue Sunday, zodat wij de mogelijkheid krijgen om iemand op weg te helpen die géén bedrijf, verzekeraar of andere voorziening kan aanspreken voor een langdurig traject bij ons.

En wat je sowieso eens moet doen vandaag is stilstaan bij de gedachte of jij wel open genoeg communiceert met die persoon die last heeft (gehad) van depressieve klachten. Maar daar was je na het lezen van dit bericht al mee begonnen, toch!?

Een hele fijne Blue Sunday toegewenst namens alle medewerkers van 2FIT4

1484481080e77abe764f1308708e6b4a0e8b2c2063.JPG