« Ons team, "Team 1" wint de Eindhoven Challenges»

Gepubliceerd op 03-11-2016

Met trots mag ik laten weten dat wij het winnende team zijn geworden, met ons idee VitaCoins. In samenwerking met IAK Verzekeringen mogen we ons concept serieus gaan doorontwikkelen.

De jury vond ons idee het meest onderscheidende karakter hebben. Zag direct het belang en de impact op de gehele regio. Ons product heeft écht potentie voor een positieve uitstraling en hiermee kunnen we het een sterk regionaal / Eindhovens karakter meegeven. Bovendien is het duurzaam én niet geheel onbelangrijk haalbaar.

Wel krijgen we nog een belangrijke tip mee van de jury. Laat het het concept aansluiten op bestaande ecosystemen en tools die er al zijn voor het sparen van punten en betrek daarbij de gehele Eindhovense samenleving.

Tja, dan ben je oprecht trots en voldaan. Ik ben dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van Team 1. En kijk er naar uit om ons concept om te gaan zetten naar een serieus product. Daarbij past deze rol uitstekend bij onze praktijk en onze eigen doelstelling om mensen vitaal te krijgen en vooral ook te houden.

147820181735479fea71d4cdda5f155440a98458c7.JPG