« Hoe wordt Eindhoven de vitaalste regio van de wereld?»

Gepubliceerd op 20-10-2016

Een hele interessante vraag. En om die reden ben ik toegetreden tot één van de teams die zich met deze "challenge van formaat" mag bezighouden.

De kick-off bijeenkomst vond vandaag plaats in de LAC Studios in Eindhoven. Goed georganiseerd door mijn eerste officiële werkgever, IAK Verzekeringen. Een bijzonder inspirerende groep mensen met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, van de lokale overheid, diverse ambassadeurs en niet te vergeten meerdere studenten.

We staan voor een pittige uitdaging, maar ons team bruist van de energie en zit vol enthousiasme en goede ideeën. Natuurlijk zijn begrippen als beweging, voeding, ontspanning en mentale fitheid ter tafel gekomen, maar men verwacht van ons een vernieuwende kijk op vitaliteit. Eerst brainstormen, plan uitwerken en op 3 november ons idee pitchen.

Het winnende team mag uiteindelijk haar idee realiseren met verdere steun vanuit het bedrijfsleven. Wij zijn gedoopt tot "Team 1", poleposition oftewel de beste startplaats. En die koppositie geven we niet meer af. EindhovenChallenges

Geschreven door Patrick de Rooij

Voorzitter Stichting 2FIT4

6611476980654c8616f7f0cca2d6904b6a141efae7ee7.jpg